po ndertoni ?

zgjidhni materialet me cilesore per te siguruar jetegjatesine ndertimit tuaj!

Perse duhet te na zgjidhni ne?

 çmimet me te lira ne treg 

QINDRA  PUNE TE KRYERA

Kompania jone esht partner i perhershem firmave kryesore ndertuese ne shqiperi dhe rajon

100% KENAQESI E GARANTUAR

produktet tona jane te certifikuara,  Me garanci , te markave me te mira ne treg

10 VITE EKSPERIENCE

ju sherbejme me materialet e cilesise se pare qe nga viti 2008

Disa nga produktet tona

Tulla, Bazament betoni, Materiale per Izolim Termik ,, çimento, Llaç, Gelqere, Rrere ,e zeze e bardhe Granil, Zgara hekuri, Polisterol, Ngjitës , Stuko, Hidroizolues, Nivelues per Dysheme, Rifinitura, Veshje Dekorative, Llacra industirale per muratura dhe Suvatime, Astare, Bojra dhe Verniqe, Adetive, Produkte per Riparim Produkte Shoqeruese. Shtrese Betoni e Shume te Tjera...

GJEJ MATERIALET QE PO KERKON

Po kerkoni materiale apo produkte specifike per te cilat keni nevoje per me shum informacion ?

na telefonono

© 2018 Materiale Ndertimi VAL&JET SHPK . 12 Pike St, New York, NY 10002
Powered by Webnode
Create your website for free!